Leica Geosystems AB · Publicerad 2 okt

Är du tekniskt intresserad, serviceinriktad och vill ha ett omväxlande och roligt arbete där du arbetar med den senaste tekniken, då ska du söka denna tjänst och bli en av oss.

Teknisk säljare Geomatics
Jobbet består i att hjälpa våra kunder och skapa mätningstekniska lösningar för deras specifika uppdrag. Till din hjälp har du tillgång till hela Leica Geosystems produktportfölj bestående av totalstationer, GNSS, scanners, samt mobila och luftburna system. Till dessa produkter har vi självklart marknadens starkaste tillbehörsprogram.
Din främsta uppgift vid sidan av det övergripande ansvaret för försäljningen är att ytterligare stärka Leica Geosystems position i regionen.

Är du tekniskt intresserad, serviceinriktad, gillar möten med människor och dessutom vill ha ett omväxlande och roligt arbete där du arbetar med den senaste tekniken, ska du söka denna tjänst och bli en av oss.

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen oavsett om det är som säljare på fältet eller som mättekniker. Du har ett starkt eget driv och ett stort engagemang både för människor och våra produkter, du ser möjligheter där andra ser problem.

Övriga egenskaper:
  • Du är prestigelös och kan skapa förtroende hos personer
  • Du är affärsmässig, strukturerad, drivande och lyhörd
  • Du är proaktiv, kan arbeta självständigt och är målinriktad
  • Du har god datavana då vi rapporterar i Outlook och CRM system
Leica Geosystems ingår i Hexagon-koncernen, vilket medför stora utvecklingsmöjligheter både inom Leica Geosystems och i våra systerbolag.

Frågor om tjänsten
Frågor besvaras av Sales Manager Romeo Capaldi
Epost: romeo.capaldi@leica-geosystems.com
Mobil: 0730-79 89 20

Intresserad?
Skicka då din CV och ett personligt brev till jobs.sweden@leica-geosystems.com senast den 1 november.
Märk din ansökan med ”Säljare Örebro”.

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en ledande global leverantör av informationsteknologier som driver produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar. Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, branschexpertis och kundens arbetsflöden i intelligenta informationsekosystem som skapar handlingsinriktade beslutsunderlag. Lösningarna används i ett brett spektra av branscher.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har mer än 16 000 anställda i 46 länder och en nettoomsättning på omkring 3 miljarder euro. Läs mer på hexagon.com och följ oss på @HexagonAB
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positionerings-utrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och personal på bygg- och anläggningsprojekt. Vi är kända för vår utveckling av innovativa lösningar. Leica Geosystems medarbetare har stort fokus på support och service där kundens effektivitet och driftsäkerhet är högsta prioritet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Romeo Capaldi

Inga fler liknande jobb tillgängliga