Linde Material Handling · Publicerad 9 nov

Är du en teknisk problemlösare som vill arbeta med truckar i världsklass? Trivs du bäst i en verksamhet med stor variation i arbetsuppgifterna? Då kanske det är just dig vi söker.

Till vår produktionsanläggning i Örebro söker vi nu flera mekaniker. Hos oss kan du förvänta dig varierande arbetsuppgifter med goda tekniska utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter
Som mekaniker i vårt specialflöde arbetar du med avancerad kundanpassning av truckar. Du bygger bland annat styrsystem, kameralösningar, hytthöjningar och siktoptimeringar. Du kommer arbeta tätt tillsammans med vår konstruktionsavdelning och bidrar med ditt kunnande inom såväl, hydraulik som el, programmering och mekanik vid framtagning av nya lösningar.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av hydraulik, fordonsel och mekanik. Vi tror att du har några års erfarenhet från arbetslivet eller att du på annat sätt skaffat dig relevanta mekanikerkunskaper. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad. För att lyckas i rollen måste du ha grundläggande förmåga att läsa ritningsunderlag samt el och hydraulikscheman. I specialflödet har du din egen arbetsplats, och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. Körkort är ett krav.

Övrig informationTjänsten är heltid och dagtid med placering på vår produktionsanläggning i Örebro. Start omgående eller enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledare special Henrik Hagdahl 070-2388015 eller Produktionschef Fredrik Fernberg 070-2310084
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass?
Varmt välkommen med din ansökan senast 25 november 2018.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga