Linde Material Handling · Publicerad 18 jan

Linde Material Handling söker nu en QHSE Coordinator med placering på vårt huvudkontor i Örebro. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!Rollen som QHSE Coordinator är en ny tjänst hos oss och du kommer därmed ges stora möjligheter att tillsammans med QHSE Manager vara med och utveckla denna roll samt bidra till att ytterligare stärka vårt QHSE arbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Aktivt driva utvecklings- och förbättringsarbete inom QHSE
  • Utarbeta rutiner och riktlinjer inom kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö
  • Följa upp riskobservationer, tillbud, olyckor samt genomföra riskbedömningar
  • Ansvara för kontakt med myndigheter och andra intressenter
  • Bidrar till att vårt ledningssystem för kvalitet (ISO 9001) och miljö (ISO 14001) är uppdaterat
  • Delta i det systematiska arbetsmiljö- och brandskyddsarbetet
  • Delta i interna och externa revisioner
  • Leda regionala skyddskommittéer
  • Arbete i vårt kemikaliesystemVem är du?
Vi tror att du har arbetsmiljö- eller miljöutbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kompetens erhållen genom relevant arbetserfarenhet. Du har goda kunskaper om lagstiftning inom HSE då du förväntas bidra med expertis inom området. Utbildning inom kvalitet kommer att erbjudas genom oss vid behov.Vi söker dig som har god administrativ förmåga, är noggrann och kan arbeta självständigt med uppgifter som ger mervärde för vår organisation och våra kunder. Du trivs i en roll med många kontaktytor, har god samarbetsförmåga samt är lyhörd och pedagogisk. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet från industri- eller teknikinriktad bransch är det meriterande. B-körkort är ett krav.Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av Jessica Borg, QHSE Manager på 073-507 09 45 eller Rickard Ericson, HR Business Partner på 070-182 61 05 Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-02-01. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga