Maskinringen Örebro · Publicerad 30 aug

Stimuleras du av människor och maskiner, relationer och affärer? Då är du kanske MR Örebro´s nya verksamhetsledare! MR Örebro, f.d. Maskinringen är ett snabbt växande entreprenadföretag som också har rötterna i lantbruk och skog.

Ditt nya jobb

Som verksamhetsledare är ditt uppdrag att bibehålla och utveckla relationerna med kunderna och medlemmarna. Du kommer att vara ansiktet utåt för den ekonomiska föreningen i kundmötet där du erbjuder flexibla lösningar inom Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. Du kommer kunna bjuda på mångsidiga entreprenörer med ett stort urval av moderna maskiner och kompetenser för många olika typer av uppdrag. Rollen innehåller mycket variation och spännande utmaningar och vi vågar lova många intressanta möten.
I Sveriges Maskinringar finns det ett nätverk av kompetenser och kontakter till din hjälp.
Örebro är en av 16 maskinringar med sitt kontor på Aspholmen.
I rollen ingår avtals- och offertarbete samt budgetuppföljning tillsammans med din kollega som har en liknande roll. Ni rapporterar båda till föreningens styrelse.

Vem är du?

Vi söker dig gärna med erfarenhet inom jordbruks- och entreprenadbranschen.
Det är meriterande med erfarenheter av liknande marknadsinriktade arbetsuppgifter som innehar ett tydligt affärsinriktat tankesätt.
Har du erfarenhet av offentlig upphandling, LoU ser vi det som meriterande.

I mötet med andra människor känner du dig trygg och säker med ditt öppna sätt, har lätt att skapa både kontakt och förtroende
Du är ödmjuk inför uppgiften, prestigelös, entusiasmerande samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är driven och marknadsorienterad och innehar en väl förankrad känsla för ekonomi och en erfarenhet av att skapa tillväxt samt öppna nya affärsytor.

Vi vill att du obehindrat uttrycker dig professionellt på svenska och engelska i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en positiv och motiverande person som skapar förtroende i samarbetet med andra men även kapabel att vara kravställande när det så krävs.

MR Örebro

Sveriges Maskinringar är en riksorganisation för landets 16 lokala Maskinringar. Genom våra totalt ca 5 000 medlemsföretag erbjuder vi flexibla problemlösningar inom områdena Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. Våra mångsidiga och självständiga entreprenörer har ett stort urval av moderna maskiner och kompetens för olika typer av uppdrag.

MR Örebro är en ekonomisk förening som genom våra ca 300 medlemsföretag erbjuder och förmedlar flexibla lösningar inom områdena Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. Maskinringens främsta syfte är att förbättra lönsamheten hos både köpare och säljare där våra mångsidiga entreprenörer har ett stort urval av moderna maskiner och kompetens för olika typer av uppdrag. Maskinringen är en stor aktör inom gröna näringarna och vi ger livskraft åt Sveriges landsbygd.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga