Midtrailer · Publicerad 20 okt

Arbetsbeskrivning

I samarbete med Montico söker Midtrailer nu en säljare till området Rental i region Norr. Regionen sträcker sig från östra Småland, Östergötland via Mälardalen upp till Norrland. Som säljare inom området Rental säljer du ett koncept som innefattar produkt, finansiering, försäkring och serviceavtal. Kunderna är bensinstationer, däckföretag m.fl. som hyr ut släpvagnar. Du utgår ifrån hemmet och förväntas resa 3-4 dagar/vecka. Du deltar i mässor, besöker befintliga kunder, potentiella nya kunder samt sköter administration kring finanskontroll, ordrar, reklamationer etc. Företaget utrustar dig med dator, mobiltelefon och tjänstebil. Du kommer att få en gedigen introduktion på huvudkontoret och sambesök med kollegor. Du arbetar självständigt och fritt för att utveckla distriktets affärer och träffar kollegorna inom sälj/marknad för konferens och möten regelbundet.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att göra affärer och som vill utveckla MidTrailers position i distriktet. Du behöver förstå funktionen av en släpkärra och kunna lära dig tekniken. Har du erfarenhet av konceptförsäljning och leasing är det en fördel. Din datavana behöver vara god liksom förmågan att sätta dig in i nya system och funktioner. Du måste ha möjlighet att vara på resande fot en stor del av din arbetstid då distriktet sträcker sig över ett stort geografiskt område.
Vi söker dig som är affärsmässig, kreativ och som motiveras av resultat och att komma till avslut. Vidare behöver du vara förtroendeingivande och kunna bemöta alla typer av kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Du är en person som är trygg i dig själv, trivs med förändringar och har lätt att bygga starka kundrelationer. Körkort är en förutsättning för tjänsten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MidTrailer AB tillverkar alla typer av släpvagnar och har lång erfarenhet av specialbyggnationer. MidTrailer AB har ett komplett sortiment av tillbehör och reservdelar till alla släpvagnar som man tillverkar.
När man använder en släpvagn som tillverkats av MidTrailer AB kan man alltid lita på att det håller hög kvalitet oavsett om det är ett Sävsjösläp, en Reko Trailer, en NIWE Trailer eller en Pongratz Trailer. Mid Trailer AB är det flexibla företaget som tillverkar släpvagnar för svenska förhållanden. Fabriken ligger i småländska Sävsjö där tillverkning har skett sedan 1976. Släpvagnarna har utvecklats genom tiderna av kundernas behov av stabilitet, funktion, lång livslängd och ett stort intresse för just släpvagnar.
Man är 33 anställda och omsätter ca 84 miljoner kr.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 23 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga