Poolia · Publicerad 10 juli

Nu söker vi en stresstålig och kommunikativ Flödesplanerare för ett spännande konsultuppdrag med placering i Örebro. Vår kund är ett framgångsrikt grossistföretag och du har nu möjligheten att bli en viktig del i deras trevliga team bestående av Flödesplanerare med liknande uppgifter som dina. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i början av juni för att pågå till slutet av februari 2019.

Urval och intervjuer sker löpande, därför är du välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team om 10 medarbetare som alla arbetar för att säkerställa en optimal varuförsörjning från leverantörer till våra lager. Som Flödesplanerare kommer du dagligen arbeta med det operativa inköpet av varor till lager och planera för att leveranserna inom ditt specifika ansvarområde finns på våra lager i rätt tid och i rätt mängd.

Du kommer att ha ett enskilt leverantörsansvar inom vilket du alltid strävar för att leverera en förväntad servicegrad och lageromsättningshastighet. Du kommer vara högst bidragande till den upplevda nöjdheten hos våra kunder ute i butik, genom säkerställande av att varan finns tillgänglig för kunden.

Förutom att agera inom det enskilda leverantörsansvaret finns också en hög förväntan om bidragande till hela gruppens ansvar och prestation. I rollen som Flödesplanerare kommer du ha daglig kontakt med leverantörer som verkar i olika delar av världen. Du har också mycket kontakt med ansvariga personer inom lagerverksamheten och inte minst inköpsavdelningen.

Vidare exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra transportbokningar och ansvar för leveransbevakning av dina lagda order i SAP
  • Planera flödet av varor för specifika situationer, så som kampanjperioder, nyhetslanseringar etc
  • Planera dina inköpsvolymer i förhållande till unika förutsättningarna i flödet, exempelvis i samband med helgperioder, leverantörs produktionsförändringar etc
  • Följa upp och fånga eventuella avvikelser på produkter du ansvarar på och agera på dessa
Vem är du?

Vi söker dig som läser eller som nyligen avslutat en Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller logistik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och för dig obehindrat i såväl tal som i skrift. Du har erfarenhet av, och är en van användare av Office-paketet. Har du erfarenhet av SAP är det mycket meriterande, då företaget arbetar i det.

Vi tror att du som trivs och lyckas på det här uppdraget är en driven person som ser möjligheter och har en positiv inställning. Du är kommunikativ, stresstålig och trivs med ett högt tempo och många kontaktytor. Som person värnar du om dina kollegor och företagets leverantörer samtidigt som du vet vikten av att skilja mellan sak och person och har skinn på näsan då det behövs.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är den person som vill se till att rätt vara finns i rätt mängd, i rätt tid och på rätt plats? Välkommen med din ansökan som Flödesplanerare!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia