Poolia · Publicerad 16 feb

Brinner du för att skapa bra kvalitet, lösa problem och framförallt ge god service?
Just nu söker vi en IT-tekniker med stort IT-intresse samt en vilja och förmåga att utveckla och tillämpa din IT-kompetens. Skicka in ditt CV redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå i sex månader.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-tekniker på företagets servicedesk kommer du huvudsakligen att arbeta med att ta emot och lösa kundärenden via telefon, ärendehanteringssystem och e-post.
Du ger primärt support på distans för all existerande driftsatt mjuk- och hårdvara, av såväl enklare som mer avancerat slag. Arbetet utförs mycket kund-/användarnära och du kommer att ha personlig kontakt med interna intressenter i kundens hela organisation samt har samarbete med tekniska specialister, driftspersonal och externa underleverantörer.
Du kommer att arbeta tillsammans med passionerade kollegor och gemensamt har ni ett brinnande intresse för IT och teknik samt för att ge en mycket god service.
Du kommer att få möjlighet att jobba med ny och spännande teknik inom en organisation som värderar kundfokus, att ha roligt på jobbet och utveckling!

Vem är du?

Vi söker dig som nu jobbar, eller alldeles nyligen har jobbat, i en liknande roll. Du har troligen erfarenhet från IT-företag eller en intern support inom företag eller offentlig verksamhet.
Du får användning av din kompetens inom Microsoft klient- och serveroperativsystem. Du kan installera, konfigurera och administrera operativsystem och tillhörande delar som Active Directory. Vi ser gärna att du har arbetat med MAC tidigare och har kunskaper kring Adobe-sviten.
Det är meriterande om du har kunskaper inom andra produkter såsom Citrix, Exchange, SQL-server, Office365 och Sharepoint. Det är också meriterande med en grundläggande förståelse för nätverk och datakommunikation samt kunskaper om Unix/Linux och mobila enheter.
Du är serviceinriktad och tycker om mötet och samarbetet med människor. Du har en passion för att ge mycket god service till våra kunder. Du brinner för att skapa bra kvalitet samt hitta vägar fram för att ett problem blir löst.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga