Poolia · Publicerad 12 juni

Är du operativ inköpare ute efter ett nytt uppdrag? Till ett spännande företag i Örebro söker vi nu en operativa inköpare. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till oktober 2018 med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som operativ inköpare är omväxlande och händelserikt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor ansvara för företagets operativa inköp. I det operativa inköpet hanteras produktförsörjning i form av orderläggning och leveransbevakning.

Vem är du?

Vi letar efter dig med erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har god vara av att arbeta med orderhantering och leveransbevakning. Vidare ser vi det som nödvändigt att du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift.
Som person tror vi att du är en noggrann och driven person med ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Kunskaper i Navision är meriterande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juni
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia