Proact · Publicerad 29 nov 2019

Är du student och ute efter ett utvecklande arbete på sidan av dina studier? Har du ett stort intresse för IT och trivs i en serviceroll? Se då hit! Just nu söker vi Helpdeskmedarbetare till berömda Proact i Örebro! Uppdragets omfattning förväntas vara vid behov med start för introduktion under kvällstid i december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen som Helpdeskmedarbetare är bred och utvecklande! Du kommer till största del besvara inkommande samtal för att sedan på ett serviceinriktat sätt informera och vägleda kunden till rätt hjälp. Ditt arbete kräver stort engagemang och eget ansvar då du varje dag arbetar för att ge företagets kunder bästa möjliga service.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar eftergymnasial IT-utbildning och har ett stort intresse inom branschen. Som person är du serviceinriktad, driven och ansvarsfull med vilja att utvecklas och lära nytt. Då stor del av arbetet sker via telefon behöver du snabbt kunna ta beslut för att hitta den bästa lösningen för kunden. Du kommer arbeta i ett team och därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra. Vidare tror vi att du är en utåtriktad person som är redo att ta klivet in i serviceinriktad IT-roll.

Om verksamheten

Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Proacts driftverksamhet hanterar idag över 70 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikation med det data de behöver.

Proact-koncernen är ca 750 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga