Professionals Nord Rekrytering AB · Publicerad 28 maj 2021

Vill du bidra till samhällsnytta genom din IT kompetens? Har du stort tekniskt intresse och vill kombinera det i en serviceorienterad roll? - Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Organisationen och IT-avdelningen på vår kunds företag växer och Professionals Nord söker därför för kunds räkning en first line / supporttekniker för att stötta upp teamet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund under 12 månader.

Organisationen är en finanisell verksamhet och du kommer att ingå i teamet för infrastruktur och drift där servicedesk- funktionen ingår. Servicedesk ligger under IT-avdelningen som bland annat består av utvecklare, IT tekniker och programmerare. Tjänsten är placerad i Örebro men det finns goda möjligheter till distansarbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Du kommer främst arbeta med first line support men det kan även förekomma 2:nd line support.
Tjänsten innebär även att du kommer arbeta med:
  • Vidarebefodring av ärenden till rätt ägare
  • Ärendehantering i ärendehanteringssystemet
  • Vara resurs inom förvaltningsområde Infrastruktur & drift
  • Tillse att behörighetsändringar genomförs och att dessa beställs och genomförs enligt fastslagna rutiner
  • Aktiv omvärldsbevakning
Vi söker dig som

har en utbildning som IT-tekniker/supporttekniker eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vidare har du erfarenhet av Windows servrar, klient OS och Active Directory. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det är ett krav för tjänsten. Har du erfarenhet av SQL, Azure, VMWare och/eller Office 365 är det meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som first line/ supporttekniker.
Du har ett stort IT-intresse och tycker om att hjälpa andra och trivs på en social arbetsplats där samarbete genomsyrar verksamheten. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och kan på ett pedagogiskt och serviceminded sätt kommunicera med människor med olika kompetensnivåer. Avslutningsvis tror vi att du är en riktig problemlösare som angriper både kända och okända problem som kan uppstå på ett lugnt och effektivt sätt!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga