Profisol AB · Publicerad 21 dec

Har du känsla för service och vill arbeta i en bred roll? Bra! Sök tjänsten som ekonom / koordinator på Profisol i Örebro.

Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter som innebär både ekonomi- och löneadministration samt att ge support till säljare och övriga filialer. Då företaget växer finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i din yrkesroll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Profisol levererar hög expertis och service och befinner sig i en expansiv fas. Vi söker nu dig som vill vara med på den fortsatta resan där du får stora möjligheter att påverka din roll.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för löneadministration för 40 medarbetare
  • Upprätta betalningar och krediteringar
  • Upprätta likviditetsprognoser
  • Ge support till säljare och kollegor på andra filialer
  • Vara behjälplig vid bokslut
  • Övriga administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har en stor bredd och variation på arbetsuppgifter. I rollen har du kontakt med de flesta kollegorna inom Profisol. Du kommer sitta i trevliga lokaler tillsammans med ekonomiassistent och ekonomichef.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du är också öppen för att hjälpas åt i teamet när det behövs. Vidare så har du goda kunskaper i Officepaketet och vana från något affärssystem.

Som koordinator har du många kontakter, både interna och externa, därför kommunicerar du mycket bra på svenska och engelska både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Urvalet påbörjas 7 januari. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m 7 januari. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga