Sigma IT · Publicerad 22 dec 2020

Sigma IT söker nu dig som vill fortsätta din karriär som systemutvecklare men som även vill ta ett större ansvar för kunden. Brinner du för innovation och digitalisering så kommer vi göra underverk tillsammans. Tycker du även att din och teamets utveckling bör prioriteras, då kommer du att trivas hos oss! Sök redan idag.

Vilka är vi?

Inom affärsområdet MyTeam på Sigma IT är vi ett gäng drivna utvecklare med olika kompetenser och bakgrund. Istället för att erbjuda traditionella konsulttjänster tror vi på teamets styrka och kraften i samarbete. Vi erbjuder tvärfunktionella team där vi kombinerar olika förmågor och kompetenser till högeffektiva team. Vi jobbar med stora och små kunder ofta över längre tid. Uppdragen varierar mellan långsiktiga stabila leveranser till samarbeten med startups eller projekt inom innovation.

Hur ser rollen ut?

Som systemutvecklare på Sigma kommer du att jobba självständigt med systemutveckling i kundåtaganden och skapa innovativa lösningar till våra kunder. Du kommer att utreda krav tillsammans med kollegor och kunder samt vara en viktig del i kunders digitaliseringsresa. Det är viktigt för oss att ta ansvar för våra kunder inom mer än bara teknik, vi engagerar oss även i kundens domän och affär.

Din bakgrund:

Du brinner för teknik, digitalisering och att göra skillnad hos kunder. Din passion bidrar till innovation inom ditt område som gör att vi som team utvecklas och hittar nya lösningar hos kunden.

Vi tror även att du har:

* Några års arbetslivserfarenhet av programmering inom Backend eller Frontend.
Till exempel .NET, Java eller liknande, alternativt ramverk såsom Angular eller React.

* Intresse för att skapa nytänkande lösningar och ett mervärde för kunden.

Du har en utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande samt talar och skriver både på svenska och engelska.

Som person har du ett starkt driv och är självgående. Du samarbetar bra i team och tycker det är viktigt att ständigt utvecklas både som person och som team. Det är en självklarhet för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina teammedlemmar.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma IT finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling. Vi ser och skapar möjligheter.

Vi kan erbjuda dig följande:
  • En del i en framåtlutad organisation där ditt och andras lärande står i fokus, både som individer och tillsammans som team
  • En organisation som hellre säger ja än nej, där du får chansen att lära dig genom att experimentera i olika situationer
  • Möjlighet att påverka din vardag, genom delegering, förtroende, tät dialog kring din egen utveckling, samt närhet till beslut
  • Balans mellan privatliv och arbetsliv
Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Ulrika Nord på Ulrika.nord@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga