Nexer AB · Publicerad 20 feb 2021

Nexer söker nu dig som vill fortsätta din karriär som systemutvecklare men som även vill ta ett större ansvar för kunden. Brinner du för innovation och digitalisering så kommer vi göra underverk tillsammans. Tycker du även att din och teamets utveckling bör prioriteras, då kommer du att trivas hos oss! Sök redan idag.

Vilka är vi?

Inom affärsområdet MyTeam på Nexer är vi ett gäng drivna utvecklare med olika kompetenser och bakgrund. Istället för att erbjuda traditionella konsulttjänster tror vi på teamets styrka och kraften i samarbete. Vi erbjuder tvärfunktionella team där vi kombinerar olika förmågor och kompetenser till högeffektiva team. Vi jobbar med stora och små kunder ofta över längre tid. Uppdragen varierar mellan långsiktiga stabila leveranser till samarbeten med startups eller projekt inom innovation.

Hur ser rollen ut?

Som systemutvecklare på Nexer kommer du att jobba självständigt med systemutveckling i kundåtaganden och skapa innovativa lösningar till våra kunder. Du kommer att utreda krav tillsammans med kollegor och kunder samt vara en viktig del i kunders digitaliseringsresa. Det är viktigt för oss att ta ansvar för våra kunder inom mer än bara teknik, vi engagerar oss även i kundens domän och affär.

Din bakgrund:

Du brinner för teknik, digitalisering och att göra skillnad hos kunder. Din passion bidrar till innovation inom ditt område som gör att vi som team utvecklas och hittar nya lösningar hos kunden.

Vi tror även att du har:

* Några års arbetslivserfarenhet av programmering inom Backend eller Frontend.
Till exempel .NET, Java eller liknande, alternativt ramverk såsom Angular eller React.

* Intresse för att skapa nytänkande lösningar och ett mervärde för kunden.

Du har en utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande samt talar och skriver både på svenska och engelska.

Som person har du ett starkt driv och är självgående. Du samarbetar bra i team och tycker det är viktigt att ständigt utvecklas både som person och som team. Det är en självklarhet för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina teammedlemmar.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Ulrika Nord på Ulrika.nord@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga