Sigma IT · Publicerad 18 nov 2020

Vi söker nu en kommunikativ teknisk problemlösare till vårt kontor i Örebro!

I denna roll arbetar du med att hjälpa våra kunder att konfigurera, implementera och driva ärenden mot Microsoft. Vi söker dig med ett starkt intresse för IT och Microsoft Azure. Du har ett driv och engagemang i din yrkesroll och vill utvecklas genom att möta olika typer av tekniska utmaningar.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Hur ser rollen ut?

För denna roll söker vi dig som vill vara med och konfigurera, implementera samt förvalta inom Microsoft Azure.

I rollen som Tekniker inom Azure ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att konfigurera, implementera och driva ärenden mot Microsoft inom Azures plattform. Du kommer att utföra ärenden som delegerats vidare till vår kö samt att vara deltagande i projekt och förändringsarbeten. I vårt team hjälper vi varandra och har ett väldigt nära samarbete.

Din bakgrund

Vi tror att du:
  • Har en IT utbildning på gymnasienivå, yrkeshögskolenivå eller motsvarande.
  • Har några års erfarenhet av att konfigurera och implementera molntjänster, inom Azure/O365 eller i AWS.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Cloudmonix och Azure Data migration Service.

Du gillar att kommunicera med andra människor på både svenska och engelska och vill utvecklas genom att möta många olika typer av människor, frågor samt tekniska utmaningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt att lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Nord på Ulrika.nord@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga