Sonat AB · Publicerad 12 feb

Vi växer. Därför behöver vi dig.

Vi är en del av våra kunders verksamhet. Därför kan vi det mesta om smarta logistiklösningar – oavsett om det handlar om frukt, kläder eller porslin. Vi ger kunder över hela världen det bästa inom logistik och supply chain management. Vi gör det genom att driva och utveckla kundens försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, snabbhet och förändringskraft i världsklass. Det gör oss till Nordens ledande utvecklingspartner inom supply chain management.

Nu söker vi dig som drivs av engagemang och effektivitet. Som vill bli en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje. Just nu söker vi nya medarbetare till vår arbetsplats i Örebro. Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Som Utvecklare arbetar du i vår outsourcingverksamhet och ditt ansvar är bland annat attutveckla befintliga- och implementera nya kunduppdrag i syfte att skapa effektivitet och nöjda kunder genom kreativa lösningar. Du jobbar både internt och externt mot våra kunder med att utmana befintliga lösningar samt att hitta nya möjligheter.

Kvalifikationer
  • Vana att jobba i kundrelation
  • Vana att arbeta i team men att driva sina egna uppgifter självständigt
  • Bred och djup kompetens inom något av våra områden: logistik, skeppning, planering och kundservice
  • Akademisk bakgrund
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet från olika branscher
  • Erfarenhet av arbete i olika affärssystem och bred IT-kompetens
  • Erfarenhet av olika projektledningsmodeller
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska
Kompetenser

Som utvecklare vill vi att du är en person med starkt driv och engagemang. Du har förmåga att sätta dig in i kundens behov och använda din kompetens för att identifiera och implementera nya eller förbättrade lösningar. Du planerar och samordnar arbetssätt, resurser och din tid i syfte att nå uppsatta mål, tillsammans med dina kollegor. Du är ekonomiskt medveten och kan tillämpa affärsmässiga principer.

Som person är du flexibel, självgående och kan strukturera ditt arbetssätt och driva dina utvecklingsprojekt. Du är medveten om dina kompetensmässiga styrkor och utvecklingsområden. Du tar också ansvar för att ständigt utvecklas som person och projektledare. Du är prestigelös och gillar att arbeta med feedback, både för din egen utveckling och dina kollegor. Du ska kunna kommunicera tydligt och effektivt men också lyssna med empati och med avsikt att förstå. Du måste kunna anpassa innehåll och detaljnivå i din kommunikation efter situation och målgrupp. Läs mer om Sonats värderingar på vår hemsida www.sonat.se

I Sonat arbetar vi nära våra kunder och söker ständigt bättre tillvägagångssätt i våra uppdrag utifrån kundernas perspektiv. Du trivs hos oss om du är noggrann, målinriktad samt medveten om kvalitetens betydelse. Till största del utförs arbetet i Örebro, men ibland under perioder ute hos kund. Du ställer höga personliga krav på att leverera en hög service och gillar att göra kunden nöjd. Du har förmåga att sätta dig in i kundens behov och använder din kompetens för att identifiera ständiga förbättringar och utveckla kunduppdragen.

Välkommen att skicka in din ansökan till ansokan@sonat.se senast den 28/2-2018. Vi behandlar ansökningar och anställer löpande. För mer information kontakta Affärsansvarig Björn Fransson, 070-264 75 44 eller affärsansvarig Hans Gävbo, 070-758 37 25Att du skickar in din ansökan till oss innebär att du också godkänner att vi behandlar och sparar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga