Strateg · Publicerad 11 jan

Driven projektledare till framgångsrika Strateg i Örebro

Längtar du efter att vara flexibel, produktiv och att utvecklas i en vansinnigt kreativ miljö?
Då längtar vi efter dig med. Som projektledare på Strateg är du navet i något av våra team. Vi är säkra på att du redan idag har god förståelse och erfarenhet av arbete med all form av kommunikation och innehåll. Hos oss får du en viktig roll, grymma kollegor och många spännande kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På frågan om vad som är det bästa med att jobba på Strateg får man en hel massa svar. Många nämner möjligheten att utvecklas, medan andra älskar att vi jobbar så tydligt efter våra värdeord - professionalism, glädje och kreativitet. Några lyfter fram de gemensamma, nästan obligatoriska, fikastunderna, och andra berättar om hur himla roligt vi har tillsammans, varje dag på jobbet och ibland vid sidan av det också.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med team och kund driva projekt från ax till limpa. Du ansvarar för processen där vi tillsammans med kunden tar fram ny webbplats, nytt koncept, magasin, intranät eller någon annan kreativ lösning. Du har kontinuerlig dialog med kunden för att möta behov och insikter och du är garanterat en driven och god kravställare som kan jobba självständigt men förstår vikten av ett nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Du är såklart en människo-människa, som inte kan leva utan att interagera med andra.

Rollen innebär också

Du är bekväm med att fatta beslut och kan bidra till Strategs utveckling. För oss är det viktigt med en positiv arbetsmiljö och vi hoppas att ditt engagemang, din glada attityd och känsla för samarbete gör den till och med ännu bättre.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som är positiv, kundfokuserad, utåtriktad och driven. Efter dig som är stresstålig och som älskar att ha koll på många grejer - samtidigt. Och vi längtar efter ännu en engagerad, glad projektledare som inte tvekar inför att fatta beslut och som älskar att motivera dem hen arbetar med.

Sammanfattning:
Du gillar all form av kommunikation och är mycket trygg i digitala projekt.
Du har erfarenhet av att arbeta i projektgrupper med ansvarsfördelning och tydliga deadlines.
Du trivs med att leda och organisera personal och har en utvecklad problemlösningsförmåga.
Du har arbetat som projektledare tidigare, gärna på byrå och gärna med agila arbetssätt.
Du har lätt för att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Du har tidigare erfarenhet av (minst en, gärna flera):
  • projektledning
  • webbstrategi
  • affärsmannaskap
  • ledarskap
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga