TNG Group AB · Publicerad 16 feb

TNG söker kundtjänstmedarbetare / ordermottagare på deltid omgående till kund i Örebro.

Är du student eller har annan sysselsättning? Nu söker vi dig som vill arbeta inom kundtjänst / ordermottagning till vår kund i Örebro. Du kommer att arbeta med orderhantering, besvara frågor om leverans och order samt hantera reklamationer. Uppdraget är på deltid och under sommaren övergår tjänsten till att vara på heltid. Efter semesterperioden kommer tjänsten vara en deltidstjänst.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult/underkonsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Några av dina arbetsuppgifter kan vara:
  • Hjälper företagskunder över mail och telefon
  • Ordermottagning
  • Besvarar leveransfrågor
  • Hantera reklamationer administrativt
  • Andra administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara anställd av TNG och arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är på deltid och under sommaren övergår tjänsten till att vara på heltid. Efter semesterperioden kommer tjänsten vara en deltidstjänst.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta administrativt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom kundtjänst eller liknande arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga då du i din roll har du både externa och interna kontaktytor.

Vi ser gärna att du har IT-systemvana. Rollen innebär också att du är noggrann, ansvarsfull och har en god problemlösningsförmåga.

Låter det här som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga