TNG Group AB · Publicerad 23 juli

Är du en coach eller ledare med stort affärsdriv som vill utveckla våra innesäljare till fortsatt framgång?

Då vår nuvarande teamledare för våra innesäljare(mötesbokare) går vidare inom företaget söker vi en efterträdare. Som teamleader för våra mötesbokare(innesäljare) kommer din främsta uppgift vara att leda och utveckla gruppens medlemmar, samt se till att funktionen fortsätter vara en viktig pelare för TNGs fortsatta framgång.

Söker du utmaningar, tempo och triggas av att göra resultat? Då har vi jobbet för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att vara en del av TNGs framgångsrika Örebro-kontor, samtidigt som du kommer att ha stark anknytning till huvudkontoret i Stockholm.
Gruppen som du förväntas leda och utveckla består av duktiga innesäljare(mötesbokare) som är vana vid att jobba som lag, stötta varandra och se till att varandras vardag fylls med utmaningar och glädje.

TNG har ett mycket kraftfullt erbjudande och en stark och tydlig vision! Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda medarbetare och kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att coacha och utveckla våra mötesbokare som består av en grupp på sex medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka möten till våra Key Account Managers, kundansvariga säljare och affärsansvariga rekryterare i hela landet. Eftersom våra innesäljare endast bokar möten till den interna organisationen blir du och funktionen snabbt specialister på det ni gör. I tjänsten ingår det också att prospektera och kvalitetssäkra nya potentiella kunder genom att bland annat identifiera beslutsfattare.

Ditt arbete innebär även att:
  • Ansvara för att teamet och du själv uppnår uppsatta mål
  • Utveckla rutiner och arbetssätt
  • Skapa ett bra samarbete med marknadsavdelningen i syfte att kvalitetssäkra och följa upp kundaktiviteter
  • Ansvarar för löpande kommunikation med beställande regionchefer inom organisationen för att följa upp mål och resultat för respektive region.
Då gruppens medlemmar finns placerade i både Örebro och Stockholm, innebär det en del resor i tjänsten.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid, med placering på vårt kontor i centrala Örebro. Start sker omgående, efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du brinner för att prestera och överträffa förväntningar - både vad gäller snabbhet, precision och personligt engagemang. Du har tidigare arbetat i en liknande roll inom TM.

För att bli framgångsrik i denna tjänst behöver du vara driven och snabbt kunna anpassa dig efter varje enskild situation och sätta kvalitet framför kvantitet. Du är duktig retoriskt och känner dig säker på att kontakta beslutsfattare på olika nivåer. Du är bra på att etablera en stark säljkultur med fokus på resultat, engagemang och högt tempo. För att trivas hos oss är du liksom vi prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget