Visma EssCom AB · Publicerad 11 okt 2021

Vi söker nu en noggrann tekniker/installatör i mellansverige med omnejd för installationer av teknisk utrustning i kollektivtrafik. Det kan gälla länsbussar, tåg och ibland på båtar i olika delar av Sverige. Du kommer att arbeta med kabelinstallationer och inkopplingar av t.ex. biljettsystem, alkolås, fordonsdatorer, wi-fi i en väldigt it-krävande miljö.

Din bakgrund & profil

Du kommer att fungera som vårt ansikte utåt mot kunderna, och därför är det viktigt att du är en social och trevlig person som uppskattar det mänskliga mötet. Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. För att trivas i rollen bör du vara en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså innehav av B-körkort för manuell växellåda. En god allmän datorvana är ett plus. Du får gärna vara nyexaminerad eller vara erfaren men du har ett genuint intresse för teknik, ett lösningsinriktat sinneslag och en flexibel inställning. Förutom den kunskap du har med dig får du hos oss utbildning och praktisk upplärning som täcker de produkter vi jobbar med, rutiner, arbetsmetoder, och annat du behöver kunna.

Du kommer ingå i vårt Fordon IT-team som i nuläget består av över 20 personer. Tjänsten är heltid och innefattar tidvis förskjuten- och obekväma arbetstider.

I tjänsten ingår resor till olika platser även utanför mellansverige och uppdrag kan komma i hela Sverige vilket gör att Du måste vara beredd på att jobba borta i veckorna, det är därför mer viktigt vem du är än var du bor.

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter kundnöjdhet och affärsnytta före egen prestige. Du kommer till ett glatt och positivt gäng i ett växande bolag där din insats gör skillnad! Du kommer att arbeta med varierande kunder och produkter där du ges möjlighet att utveckla och bredda dina tekniska kunskaper.

Sista ansökningsdag är den 14:e november. Tillträde omgående. Anställningsformen är sex månaders provanställning, därefter möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lars Lindström, Servicechef, lars.lindstrom@visma.com eller 010-141 16 52

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Esscom är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 nov 2021
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga