WAP Aspholmen · Publicerad 12 feb 2021

Wow! Här får du en möjlighet att axla den spännande och breda rollen som hallansvarig för WAP i Örebro. WAP är den moderna och lite mer exklusiva Padel-hallarna i Örebro, de har nu stora planer på att expandera i hög takt runt om i Sverige och söker nu dig som kan ta över rollen som hallansvarig för hallen i Örebro.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för WAPs räkning en hallansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WAP.

Då WAP är i en expansionsfas kommer nuvarande ansvarig ta ett mer övergripande nationellt ansvar för verksamheten och lämna över rollen till dig, vilket innebär att du kommer ha stöd till en början.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WAP önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som hallansvarig hos WAP kommer du ha ansvaret för driften i de samtliga tre hallarna samt för ett gym som ingår i koncernen, vilket bland annat innebär övergripande koll på banor, reception, städ, relaxavdelningen och ser till att den dagliga verksamheten flyter på bra för besökande kunder.

Utöver att sköta den dagliga driften och vara tillgänglig för kunder och medarbetare säkerställer du även att ni följer uppsatt budget. Du kommer att ha en bred roll med mycket kontakt med människor i variation med att följa upp och sköta administrativa delar.

Vi söker dig som

har tidigare erfarenhet av att leda personal och har du arbetat exempelvis inom turism eller idrottsverksamhet är det meriterande. B-körkort, svenska och engelska är krav för tjänsten.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en driven, initiativtagande och lösningsorienterad person som alltid vill vara på tårna då du kommer balansera många arbetsuppgifter samtidigt, där alltid fokus är att ha bästa upplevelsen för kunden.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception

Inga fler liknande jobb tillgängliga