WSP · Publicerad 4 juni 2021

Är du junior ingenjör inom geoteknik, bor i, eller har anknytning till Örebro och brinner för infrastrukturprojekt? Nu har du världens möjlighet till en kickstart i karriären! WSP växer och söker nu efter att utöka sin grupp med en junior geotekniker.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för WSPs räkning en junior Geotekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WSP.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i projekt tillsammans med erfarna kollegor där ni utför uppdrag till WSPs kunder, allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an större delar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Upprätta undersökningsprogram för geoteknisk undersökning
  • Analysera och redovisa genomförda markundersökningar
  • Utföra geotekniska utredningar.
  • Ta fram förslag på och konstruera grundförstärkningar
Vi söker dig som

Har en ingenjörsutbildning, antingen på universitetsnivå eller gymnasienivå med inriktning Geoteknik, väg och vatten, samhällsbyggnad eller annan likvärdig erfarenhet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av programvaror som Geosuite, GIS eller liknande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av AutoCAD/NovaPoint/Civil 3D eller liknande. B-körkort är ett krav samt svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas på WSP. Vi tror att du är en person som gillar utvecklig och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige omkring 4100.

Läs mer om WSP här! https://www.wsp.com/sv-SE
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö

Inga fler liknande jobb tillgängliga