Poolia Engineering · Publicerad 12 mars

Till Sanmina söker vi en Program Manager som är en viktig länk till deras befintliga kunder. Du utvecklar försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet. Är du Ingenjör med några års erfarenhet och vill du arbeta utvecklingsorienterar med kundkontakt, prognoser och offerter? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Program Manager blir Du en viktig länk till våra befintliga kunder. I arbetet ingår att löpande utveckla försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet. Du skall svara för koordinering mellan marknads- och produktionsorganisationen. Du skall aktivt jobba med kundkontakt, prognoser och offerter.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör med några års arbetslivserfarenhet, gärna i en säljande roll. Har du erfarenhet från produktion av finmekanik och elektronik är en merit.

Som person är du öppen, drivande, initiativrik och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera, såväl internt som externt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Om Sanmina

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation och vill du veta med om vad vi kan erbjuda dig som anställd?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga