IF Metall · Publicerad 7 dec

Nu söker vi en personal- och ekonomiansvarig för tillsvidareanställning till avdelning Dackebygden med placering i Oskarshamn. Du ska vara personalansvarig för en grupp på 15 personer bestående av ombudsmän och administrativ personal samt ansvara för den dagliga driften på avdelningen.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda arbetet för all anställd personal på avdelningen.
Du kommer även att ansvara för avdelningens ekonomi med rapporteringsskyldighet till avdelningsstyrelsen. Som ansvarig för avdelningens ekonomi är du kassör och sitter i avdelningsstyrelsen. Du tillsammans med ordförande är de som förbereder
styrelsemötena.

Kvalifikationer
Det är nödvändigt att du som söker har erfarenhet av att ha personalansvar och kunskaper inom det arbetsrättsliga området samt att du delar arbetarrörelsens värderingar. Du ska vara självgående, strukturerad och kommunikativ. Att självständigt kunna prioritera ditt arbete utifrån organisationens uppsatta mål är viktigt. Har du erfarenhet att arbeta med verksamhetsplanering, ekonomi och budget är det meriterande.

Vi förutsätter att du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande samt utbildning inom ledarskap. Du behöver kunna hantera IT stöd som ett verktyg i arbetet samt kunna utrycka dig på svenska i tal och skrift. Körkort för personbil är ett krav.

Övrig information
Tillträde efter överenskommelse, löne- och anställningsvillkor är enligt våra avtal för lokalombudmän.

Kontaktpersoner:
Tomas Söreling, personalansvarig, 070-535 19 29
Piret Hammarbäck, HR-generalist, Förbundskontoret, 08-786 85 12

Sista ansökningsdag är den 6 januari 2019.

Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IF Metall, organiserar anställda inom verkstads-, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier, och har 311 000 medlemmar på 11 500 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor. IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet.

Vi erbjuder dig ett utåtriktat, professionellt och utvecklande arbete som förbättrar för samhället, medlemmen och vår organisation. Vi är en kunskapsintensiv organisation som arbetar med ständig utveckling av människan och industrin. IF Metall strävar efter en god arbetsmiljö för alla och värdesätter olikheter i arbetsgrupper samt eftersträvar mångfald i alla avseenden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från IF Metall tillgängliga