SCANIA CV AB · Publicerad 12 okt 2021

Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Ta chansen att bli en del av vår digitaliseringsresa och vårt IT-team som vår nya Business Developer!
I dag är vi 30 personer på IT i Oskarshamn som jobbar tillsammans för att ge värde till våra produktionsverkstäder. Vi använder våra IT-kunskaper för att få produktionen att hela tiden bli bättre, mer effektiv och tillförlitlig.

Har du ett brinnande intresse av teknik och vill bidra med dina kunskaper för att utveckla vår produktion, då är detta jobbet för dig och vi vill gärna ha dig som vår framtida arbetskamrat.

Din roll
Här jobbar vi med att identifiera nya behov i verksamheten för att omsätta till digitala lösningar som antingen levereras av tredjepart eller utvecklas internt hos oss.

I denna roll blir du en del av vårt business development-team som jobbar med att vi ska nå våra mål vad gäller produktivitet och digitalisering. Ständiga förbättringar leder oss framåt och vi är inte rädda att tänka nytt, både vad gäller hur vi jobbar eller vilka tekniker vi använder.

Är du vår nya kollega?

Du är en person som är analytisk och gillar att jobba mot långsiktiga mål för att tillsammans med andra driva utvecklingen framåt. Där andra ser problem ser du lösningar.

Du har bred IT-kunskap och ett stort intresse av att omsätta dina kunskaper och erfarenheter till digitala lösningar. Du har lätt för att samarbeta och skapa relationer.

Vidare kan du kommunicera och ta till dig information obehindrat på både svenska och engelska.Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet i en liknande roll.

Placeringsort: Oskarshamn

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer.

Övrig information

För frågor kontakta rekryterande chef Susanna Wall, på 0491-765923. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Talent Acquisition Specialist Zanko Dasko +46 8 553 516 21

Känner du igen dig i ovanstående? Då ser vi fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 7 november . Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga