SCANIA CV AB · Publicerad 12 feb 2021

Gruppchef Packaging Break Down
Just nu söker vi en gruppchef till en av Scanias logistikavdelningar!

OL - Logistikcenter Sverige ombesörjer och utvecklar emballage- och materialhantering inom Scania. Vi är totalt drygt 600 medarbetare och finns i Oskarshamn och Södertälje. Verksamheten i Oskarshamn är indelad i två delar, den ena delen utför logistiktjänster såsom sekvensering och kittning åt vår kund hyttfabriken, den andra delen hanterar nedbrytning och utleverans av emballage.

Är du intresserad av ledarskap och brinner för att utveckla människor? Vill du få möjligheten att arbeta inom en större organisation och ansvara för ca 30 medarbetare i produktion? Just nu har du chansen att söka tjänsten som Gruppchef Packaging Break Down.

Uppdraget
Som gruppchef leder du en avdelning om 25-30 medarbetare. Du ansvarar även för att avdelningen på ett säkert sätt levererar rätt kvalitet vid rätt tidpunkt till rätt kostnad.

I rollen fungerar du både som chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder som vi arbetar efter. Du ansvarar för arbetsmiljö och för personalens utveckling, men också för strategiska frågor som rör gruppens resurser, kompetens och processer. Det finns en tydlig struktur för arbetet, men det är ditt närvarande och engagerande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanade och framförallt utvecklande arbete.

Din profil
Vi söker dig som har högskola/ universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med teknisk bakgrund, och som brinner för ledarskap. Vi ser att du har chefserfarenhet och förmåga att kunna balansera teknik med ledarskapsfrågor. Du har ett stort produktionshjärta och vill arbeta med att utveckla medarbetare, arbetssätt samt metoder för att nå uppsatta mål. Du är en god kommunikatör som är lyhörd och har förmågan att entusiasmera, motivera och utveckla din omgivning.

Arbetstider och omfattning
2-skift
Tillsvidare
Heltid

Ytterligare information
För mer information är du välkommen att kontakta:
Verkstadschef Ann-Christin Seppänen, +46491-765290

Ansökan
Välkommen in med din ansökan senast 2021-02-28. Urval sker löpande.
HR Business Partner
Sara Werme
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga