SCANIA CV AB · Publicerad 6 jan 2021

Ser du din framtid inom produktion och logistik. Studerar du på högskola eller universitet? Som sommarteknolog på Scania Oskarshamn har du chansen att få nyttig erfarenhet för framtiden och goda förutsättningar för personlig utveckling.

Under fem veckor på sommaren genomför du som sommarteknolog uppdrag i någon av teknikgrupperna i våra verkstäder. Parallellt med detta deltar alla sommarteknologer i ett program med syfte att få god inblick i vår verksamhet. Programmet ger varaktiga och givande kontakter både på Scania och med andra studenter från olika skolor. Arbetet som sommarteknolog på Scania Oskarshamn pågår under veckorna 24-28.

Scania Oskarshamn omfattas av verksamhetsområdena - press, kaross, målerierna, montering, materialhantering och ett tekniskt center.

Kvalifikationer
Studerar till civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning och genomfört två år eller mer av din studier med minst ett år kvar. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du studerar Maskinteknik eller Industriell ekonomi.

Vi söker dig som är utåtriktad, drivande, ambitiös och har en god analytisk förmåga. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Ansökningsperioden för Sommarteknolog Scania Oskarshamn 2021 är 6 januari - 10 mars.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga