SCANIA CV AB · Publicerad 4 feb 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Till Scania Industrial Maintenance i Oskarshamn söker vi nu en Underhållsledare till Produktionsunderhåll på monteringen.

Vi erbjuder ett varierande arbete som kräver allt från akuta dagliga beslut till strategiska val för att som grupp och individ utvecklas på längre sikt.

Här arbetar vi för att nå den krävda tillgängligheten på vår produktionsutrustning inom MC (Montering) och OLO (Logistik). Detta lagarbete bedrivs tvärfunktionellt med våra kunder och deras stödfunktioner men även internt där vi kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla våra arbetssätt och metoder. Tjänsten innebär ett nära samarbete och med våra kunder varför det är viktigt att kunna skapa relationer och teamkänsla. Låter detta som något för dig så är du välkommen att söka tjänsten.

Du har:
  • En godkänd gymnasieutbildning
  • Ett antal års arbetslivserfarenhet ifrån industrin inom underhåll och/eller produktion
  • Erfarenhet av rollen som chef
  • Goda datorkunskaper
  • Erfarenhet av kundservice i någon form är meriterande
  • För uppdraget är relevant högskoleutbildning meriterande
Du behärskar svenska i tal och skrift och engelska i tal.

Som person är du en ledare som har drivkraft att tillsammans med ditt team uppnå goda resultat. Du ser till helheten och förstår hur du kan omvandla verksamhetens behov till konkreta mål och aktiviteter samt att följa upp dem för att se att vi når önskad effekt. Du är en god ledare med förmåga att engagera dina medarbetare och få dem att trivas och arbeta mot samma mål. Du är prestigelös, flexibel och har ansvarskänsla och integritet. Tvärfunktionellt samarbete liksom att bygga och underhålla relationer är självklart för dig.

Tjänsten är på dagtid.

Rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Mats Erlandsson, Underhållschef, 0491 765 428
Jerker Viberg, HR Business Partner, 0491-765 118, jerker.viberg@scania.com

Låter detta intressant?
Låter detta intressant? Då är du välkommen att ansöka via www.scania.com/jobb senast 2021-03-07.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga