Academic Work · Publicerad 13 sept 2021

Har du ett par års erfarenhet av projektering och brinner för att utveckla kreativa lösningar? Vill du bli en del av ett team som kantas av puls, gemenskap, kreativitet och arbetsglädje med det gemensamma målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Tyréns är ett av Skandinaviens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och nu förstärker de sitt affärsområde i norr. Hållbara affärer, nyfikenhet och vilja att samverka genomsyrar verksamheten. Tyréns ägs av en stiftelse, denna cirkulära affärsmodell gör det möjligt att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Här finns goda möjligheter att utveckla dina kunskaper inom projektering till nästa nivå.

Du erbjuds

Att vara en del av en framåtsträvande organisation som arbetar långsiktigt med forskning, utveckling och innovation för att hitta hållbara lösningar för samhällsbyggande

Ett flexibelt arbete där du får utrymme till mycket eget ansvar

En arbetsgivare som investerar mycket i sina medarbetare

Arbetsuppgifter

Som projektör inom mark- väg/ gata så kommer du att arbeta med förstudier, tekniska beskrivningar enligt AMA, projektering och utredningar kopplat till exempelvis gator, bostadsområden och fastighetsmark. Du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor och andra avdelningar i projekt som innefattar allt från statliga vägar, små exploateringsområden och kommunala gator till mer omfattande kommunala projekt.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta med projektering i AutoCAD och Civil 3D
  • Ta fram ritningar, bygghandlingar och förfrågningsmaterial
  • Delta i projekteringsmöten och avstämningsmöten
Vi söker dig som

Har ett par års erfarenhet av projektering

Har tidigare erfarenhet av arbete i Civil 3D

Har erfarenhet av BIM- projektering

Innehar B- körkort

Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift då det krävs i kommunikation och dokumentation

Tjänsten passar dig som motiveras av ett hållbart samhälle, är nyfiken på nya arbetssätt samt vill utvecklas i rollen som projektör. Du har en positiv inställning och känner engagemang för nya arbetsuppgifter och arbetsområden.

Som person är du:

Problemlösande

Samarbetsvillig

Initiativtagande

Affärsmässig

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Region Nord, Östersund/ Sundsvall/ Härnösand/ Sollefteå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tyréns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Tyréns HÄR
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga