Professionals Nord · Publicerad 20 apr 2021

Har du något års erfarenhet av installation sedan tidigare? Söker du en organisation där du får stora möjligheter att utvecklas och kan påverka din egen arbetssituation? Bra, då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en installationselektriker till deras verksamhet i Östersund.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vår kund har stora planer på att växa och söker nu dig som vill komplettera deras team som idag består av 30 medarbetare, varav 10 installationselektriker som blir dina närmsta kollegor. Du kommer att komma till en organisation där du som medarbetare får möjlighet att själv styra din arbetsdag och där det aldrig är långt till beslut. Söker du en arbetsplats där det finns stora möjligheter till utveckling, har du hittat rätt. Organisationen satsar mycket på vidareutveckling, där du utifrån dina intressen kan fortsätta att utvecklas inom organisationen med stark stöttning från din chef.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som installationselektriker kommer du både att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor på entreprenader. I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter och att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten.

Dina ordinarie arbetstider är 7-16 och du kommer att arbeta i Östersund med omnejd.

Vi söker dig som

Är utbildad elektriker och har ECY-certifikat, med något års erfarenhet av yrket. Vidare är det av vikt att du B-körkort och har ett visst tekniskt kunnande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund.
Du gillar att arbeta självständigt och har inga problem att följa instruktioner. Då du kommer att arbeta tillsammans med andra ser du den stora fördelen med ett gott samarbete. Du är lösningsorienterad och sätter kunden främst.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Inga fler liknande jobb tillgängliga