Poolia Uppsala AB · Publicerad Idag 00:00

För kunds räkning söker vi nu en uppdragskoordinator som ska stötta enhetens dagliga verksamhet. Du kommer att ingå i en grupp av flera uppdragskoordinatorer som i sin övergripande roll har en helhetsbild över enhetens alla ärenden.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och beräknas pågå under längre tid. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som uppdragskoordinator att arbeta med:
  • Uppföljning av kostnader och tid för projektleveranser
  • Arbete med planering budget och uppdrag i systemet Primavera och SAP
  • Övergripande ärendehantering på enheten
  • Månadsvis rapportering av utfall till enheten vilket innebär att du behöver ha ett öga för detaljer men även ha ett helhetsperspektiv
Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har god samarbetsförmåga med en känsla för service. Tidgare erfarenhet av administrativt arbete gärna i Primavera eller SAP. Du har en tydlig initiativförmåga och tycker om att utveckla och förnya arbetssätt.

I ditt arbete är du noggrann, systematisk och har en god analytisk förmåga. Du är en van komminikatör både i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office paketet och särskilt viktigt är att du har goda kunskaper i Excel. Eftersom du stöttar enhetschefen med löpande rapportering har du ett öga för detaljer men samtidigt kunna bibehålla ett helhetsperspektiv

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Rekryteringen hanteras av
Poolia