Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering · Publicerad 25 juni 2020

- med ansvar för kundnöjdhet och effektivitet i offert- och orderprocessen

Svenska Fönster fortsätter sin framgångsresa mot morgondagens fönsterleverantör och i samband med att nuvarande chef går vidare till andra utmaningar internt söker vi nu dig som kan ta vid rollen som Innesäljchef. Din avdelning omfattar totalt ett trettiotal medarbetare som ingår i olika kundkategorigrupper. Ert ansvar startar direkt mot kund eller via utesäljorganisation och avslutas när ordern lämnat Edsbyn då eftermarknadsfunktionen tar vid. Du rapporterar till försäljningsdirektören, ingår i säljledningsgruppen som förutom denna roll består av utesäljchef, projektgruppschef, marknadschef samt en affärs- och avtalsansvarig och bidrar i säljledningsarbetet som helhet.

Funktionen har de senaste åren genomgått en stor förändringsresa vad gäller modernisering, systematisering och efffektivisering av arbetsflöden samtidigt som försäljningvolymerna gått stadigt uppåt. Fortsatt arbete kretsar kring vidareutveckling av organisation, kompetens och arbetsstruktur mot än smartare arbetsssätt som möjliggör fortsatt nöjda kunder, god och attraktiv arbetsmiljö och ökad effektivitet.

Din bakgrund:

Du har någon form av tidigare erfarenhet av en kundnära chefsroll i vilken du har varit med och lett och landat ett förändringsarbete som krävt nya tekniska lösningar, nya arbetssätt och beteendeförändring. Du har lång erfarenhet från att arbeta strukturerat med målstyrning och nyckeltalsuppföljning och från att ha direkt personalansvar för en större grupp.

Du är en erfaren och tillgänglig ledare som motiveras av att kunna möjliggöra för dina medarbetare att växa med uppgiften. Med proaktivitet och nyfikenhet leder du utveckling av verksamheten och bidrar till bolaget som helhet med ett fortroendeingivande ledarskap.

Välkommen att visa intresse för att få vara del av ett företag som ser mycket ljust på framtiden som ett fortsatt välrenommerat företag och attraktiv arbetsgivare!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenska Fönster är en av landets ledande och mest hållbara fönstertillverkare med två attraktiva varumärken - SP Fönster och Traryd Fönster. Vi erbjuder dig ett utmanade och ansvarsfullt arbete i ett växande företag. Här arbetar alla med ständiga förbättringar av sin arbetsprocess och det finns goda karriärsmöjligheter inom företaget. Vi satsar på våra omkring 850 medarbetares hälsa genom en god arbetsmiljö och en bredd av friskvård. Vi ingår i VKR-gruppen som ser långsiktigt på Svenska Fönster och nu görs stora investeringar i företaget. svenskafonster.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 aug 2020
Ort
Ovanåker
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga