Coromatic AB · Publicerad Idag 08:14

Coromatic är marknadsledande i Norden inom business continuity och robust verksamhetskritisk infrastruktur. Vi tryggar kundernas tillgång till verksamhetskritisk information genom att erbjuda robust fysisk infrastruktur avseende IT, internet, säkerhet och kraftförsörjning.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare medarbetare inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft till vårt kontor i Piteå!

Som UPS/Reservkraftstekniker blir du en viktig del av teamet som arbetar med avtal och akutservice samt driftsättning och viss installation inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft samt i våra modulära datacenters.

Om dig
Du är noggrann och självgående, strukturerad, och har god administrativ förmåga.
Har du el-teknisk utbildning på gymnasienivå och gärna dokumenterad erfarenhet från något av områdena UPS, reservkraft, likriktaranläggningar, el fördelningar och ställverk är detta meriterande.

Vi tillhandahåller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs med dator som verktyg, vilket du skall ha vana av.

Du har B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige. Resor med övernattning förekommer.
Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service. Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

Meriterande utbildning och arbetslivserfarenhet:
  • Gymnasial/Eftergymnasial El utbildning
  • God datorvana
  • RKA "Reservkraft"
  • UPS
  • El-fördelning
Ansökningsdag och kontakt
Senaste dag för ansökan är 2018-01-31, urval görs löpande.
Ansökan skickas till: daniel.wedin@coromatic.se
Vid frågor, kontakta: Daniel Wedin, ansvarig service på 070-615 23 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.
Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.
Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.
Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i
Norden. EQT är huvudägare till Coromatic.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Coromatic AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga