Poolia Umeå AB · Publicerad 10 jan

Vill du jobba med inköp på ett spännande företag med internationell prägel? Vi söker nu en Inköpare till vår kund som verkar inom teknik och innovation i Robertsfors. Detta är ett konsultuppdrag genom Poolia, till att börja med fram till sommaren 2019 med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Inköpare kommer du primärt arbeta med materialplanering, operativa inköp / avrop till verksamheten samt produktberedning. Du arbetar även med ständiga förbättringar och optimering utav lagernivåer, logistik och arbetsprocesser.

Du arbetar med att förbättra upplägg med befintliga leverantörer gällande logistiska flöden och leverans av material. Du verkar även för att utveckla och bibehålla goda relationer med leverantörerna.

Till din hjälp har du affärssystemet Monitor. Du kommer även att få en mentor på arbetsplatsen som introducerar dig i arbetsuppgifterna och som kan hjälpa vid behov.

Det finns flexibilitet att utforma tjänsten från 80-100% samt att delvis arbeta hemifrån. Från Umeå finns det även kollegor att samåka med.

Start så snart som möjligt, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi. Har du tidigare arbetat som inköpare eller materialplanerare är det meriterande. Du har förståelse för ledtider, produktion och ett gott sinne för ekonomi.

Du behärskar engelska i tal och skrift utmärkt samt är en stjärna på Officepaketet. Meriterande är om du tidigare har arbetat i affärssystemet Monitor samt att du kan läsa ritningar.

Som person är du analytisk och strukturerad. Du har en god förmåga att motivera andra samt skapa goda relationer. Du har en även en god kommunikationsförmåga och har erfarenheten och självförtroendet att framgångsrikt förhandla med leverantörer.

Om Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp