Water Jet Sweden AB · Publicerad 9 nov 2021

Om Jobbet
Att arbeta hos Water Jet Sweden innebär att ingå i en internationell miljö, där kontakt med länder världen runt ingår i den dagliga rutinen. Många medarbetare har arbetat många år i företaget och vi är med rätta stolta över vår personals yrkesskicklighet och färdigheter.

Nyckelord vi har gemensamt är:
  • Kvalitet – i produktion, service och val av leverantörer
  • Hållbarhet – i synsätt, produktkoncept och -konstruktion
  • Kundfokus – i affärsprocesser, relationer och produktlösningar
Vi erbjuder karriärmöjligheter genom utveckling av yrkeskompetenser inom bland annat vattenskärning, maskinkonstruktion, maskinteknik, elektroteknik, programutveckling och ekonomi – men också inom försäljning, kundsupport, kundutbildning och maskininstallation.

Arbetsbeskrivning
Som montör hos oss arbetar du med montering av vattenskärmaskiner från produktionsstart till nyckelfärdig produkt. Arbetsuppgiften kan även komma att omfatta installationer och servicebesök hos våra kunder världen över.

Utbildning/erfarenhet

För arbetet som montör hos Water Jet Sweden kräver vi en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vana från verkstadsindustrin med kunskaper inom ritningsläsning, programmering av styrsystem och pneumatik är meriterande. Eftersom vi arbetar internationellt kräver vi goda kunskaper i engelska.

Som person är du driven och arbetar noggrant och strukturerat. Du har god social kompetens, är relationsbyggande och trivs med att jobba med människor och internationella kontakter samt är van att ta ett stort ansvar. Du kommer att få arbeta i ett expansivt företag med stora möjligheter till utveckling.

Lön och anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning. Lön enligt avtal

Ansökan

För den här tjänsten sker urval löpande och tjänsten tillsätts efterhand. Skicka därför in din ansökan omgående. Du skickar din ansökan till resources@waterjet.se. För frågor vänligen kontakta Michael Persberg 0457-45 54 50 eller via mail enligt ovan. Välkommen med din ansökan redan idag! Passa på att besöka vår hemsida för att ta reda på mer om oss www.waterjet.se

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
En framgångsrik jakt på mätbara kundfördelar
1993 byggde vi vattenskärningsmaskiner i ett privat garage. Idag finns våra maskinkunder i mer än 40 länder. Vår hemstad Ronneby i södra Sverige har blivit ett världsbekant FoU-center där vetenskapliga institutioner, vattenskärningsindustrin och kommunen har gått samman för att utveckla morgondagens vattenskärningsteknik.

Vår affärsidé
"Water Jet Sweden ska utveckla, tillverka och marknadsföra avancerade lösningar för vattenskärning och tillhandahålla ett eftermarknadsutbud med hög kvalitet på service och reservdelar."
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga