Becker Industrial Coatings AB · Publicerad 23 aug

Vi söker nu en redovisningsansvarig till Becker Industrial Coatings AB. I rollen som redovisningsansvarig är du en del av ekonomifunktionen som idag består av fyra personer där du koordinerar arbetet inom redovisningsfunktionen. Du rapporterar till ekonomichefen och din arbetsplats är på Beckers kontor i Märsta.

Ansvarsområden
  • Koordinerande ansvar för redovisningsfunktionen
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Ansvar för skatt- och momsredovisning
  • Delaktig i koncernrapportering
  • Kontaktperson mot revisorer, bank och myndigheter avseende legala och redovisningsmässiga frågor
  • Säkerställa korrekt redovisning enligt K3
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av att arbeta med redovisning och du har erfarenhet av att leda och koordinera arbetet på en redovisningsfunktion gärna i en producerande verksamhet. Du har hög kompetens inom koncernredovisning och internationell rapportering samt av K3. Vidare har du goda erfarenheter av bokslutsarbete, regelverket IFRS och skatter. Du är trygg i det engelska språket såväl i tal som skrift, du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av att arbeta i ett större affärssystem. Har du tidigare arbetat i Dynamics AX och AARO är det bonus men inget krav.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara noggrann, ansvarstagande och van vid att fatta beslut. Det är viktigt att du är driven och pedagogisk med god samarbetsförmåga. Du trivs i en miljö med högt tempo och i ett producerande företag.

Vad kan Beckers erbjuda dig?

Stimulerande och kreativa arbetsuppgifter för dig som vill utvecklas inom ett marknadsledande bolag inom den kemiska industrin med både nationella och internationella kontakter. Vi arbetar långsiktigt både med våra kunder och med vår egen personal för att skapa goda framtida resultat!

Placeringsort: Stockholm.

Om Beckers

Becker Industrial Coatings är Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget ingår i Becker-koncernen, som globalt består av 1 800 anställda varav 200 är placerade i Märsta, som ligger mellan Stockholm och Uppsala. Läs mer om oss på www.beckers-group.com

I denna rekryteringsprocess samarbetar Beckers med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erna Stamming på 070- 750 22 76 eller kandidatansvarig Jenny Molander på 073-80 80 511.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt
Ort
Sigtuna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga