Bilprovningen · Publicerad 4 dec

Din nya roll
Vi på Bilprovningen i Rosersberg söker nu två nya medarbetare till vår station. Kontrollbesiktningen är vår kärnverksamhet och i rollen som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att dessa uppfyller ställda säkerhetskrav. Besiktningen sker självständigt eller tillsammans med dina kollegor på stationen. Till din hjälp har du tekniska hjälpmedel, datautrustning, mätinstrument och verktyg. Våra kunder besöker oss från tidig morgon till kväll och ibland är kundtillströmningen extra stor, vilket kräver en stor känsla för service samt flexibilitet eftersom vårt mål är att hjälpa alla kunder. Det innebär även att vi stöttar varandra när det behövs och du kan därför komma att bli utlånad till andra stationer under kortare perioder.

Vem är du?
För att trivas i rollen som besiktningstekniker tror vi att du är serviceinriktad och stimuleras av att möta människor. Du är en ansvarstagande person som drivs av att göra ett bra jobb och av att samverka med andra. I mötet med kunderna är du informativ, vänlig, lyhörd och förtroendeingivande. Vi ser gärna att du har en slutförd gymnasieutbildning i grunden. Du behöver körkort i minst klass B, C och motorcykelkörkort ses som högt meriterande. Eftersom att denna stations specialitet är besiktning av tunga fordon ser vi att du har besiktningscertifikat i K1-utbildning och gärna certifikat i K2. Erfarenhet av kundservice och språkkunskaper utöver svenska är meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi dig?
Stationen i Rosersberg slog upp sina portar under år 2016 och du välkomnas till en nyrenoverad station på Metallvägen 53. Vi erbjuder många fina förmåner och goda anställningsvillkor. Sist men inte minst erbjuder vi ett roligt jobb med trevliga kollegor och en stark gemenskap. Du är varmt välkommen till vårt glada gäng på åtta medarbetare!

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast onsdag den 26 december. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina tel. 073
073 53 71.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Bilprovningen har 650 medarbetare på 94 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga