WorkWeb · Publicerad Igår 08:36

Om tjänsten
Vi söker nu en Gruppledare inom Redovisning till Sigtunas ledande redovisningsbyrå, Sigtuna Affärskonsult. Du som söker ska ha viljan och engagemanget att tillsammans med dem bidra till vidareutveckling av deras verksamhet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Sigtuna Affärskonsult.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Gruppledare får vara med i ett spännande utvecklingsskede inom företaget. Du kommer att arbeta med att coacha medarbetarna och självständigt vara ansvarig för kvalitén av leveranser till din egna kunder både vad gäller innehåll och tid. Ditt huvudsakliga fokus vad gäller kundleveranser är månads- och årsbokslut, årsredovisningar, skatter och deklarationer men också utföra kundbesök för att optimera kundupplevelsen. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Om dig
Du som söker är en erfaren redovisningsekonom, gärna med bred erfarenhet från en redovisningsbyrå, revisionsbyrå eller ekonomiavdelning. Du har goda kunskaper inom redovisning och skatter som du förmedlar till kunder och dina medarbetare. Vidare är du lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att coacha andra och leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, och målorienterad med fokus på hög kvalitet, effektivitet och lönsamhet. Du har ett flexibelt förhållningssätt och stimuleras av att driva i utvecklingsarbete och tänka i nya banor i syfte att möta kunders behov och överträffa deras förväntningar.

Om Sigtuna Affärskonsult
Sigtuna Affärskonsult är Sigtunas ledande redovisningsbyrå med tjänster inom bokföring, bokslut, skatter, deklarationer, löner och affärsutveckling. Deras kontor ligger i mysiga lokaler med öppen planlösning i centrum av gamla Sigtuna. Företaget består av fem anställda som tillsammans skapar en härlig gemenskap där de utvecklas tillsammans för att alltid ge den bästa servicen till kunderna som är små och medelstora företag.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 juni 2019
Ort
Sigtuna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga