Ohlsson & Lohaven · Publicerad 30 juli

Trivs du i säljrollen och har tidigare erfarenhet av detaljhandel? Har du ett starkt affärssinne och tycker om att driva ditt arbete självständigt, samtidigt som du arbetar nära teamet för att säkra god leverans till kund? Vill du bli del av ett glatt gäng och representera Sveriges snyggaste och roligaste presentsortiment med starka varumärken? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en Key Account Manager med placering i vackra Simrishamn.

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager ansvarar du för våra största kundkonton i Norden. Du arbetar nära våra kunder, säkrar merförsäljning, säljer in nytt sortiment och planerar kampanjer. Vi är en affärspartner till våra kunder där vi tillsammans arbetar för bästa resultat i butik. Det ingår också i ditt arbete att identifiera och hitta våra nya storkunder.

Du ansvarar även för och leder vår planering av mässor och vårt deltagande på dessa. Formexmässan i Stockholm är en viktig del av vårt årliga försäljningsarbete.

Resandet uppgår till cirka 25-30 dagar per år. Du rapporterar till VD.

Om oss

Vi är ett litet designorienterat och serviceinriktat bolag med gott rykte i branschen. Vi är ett team av 12 anställda där du på ett direkt sätt bidrar till verksamheten. Vi har kontor och lager i Simrishamn som är din bas när du inte är på kundbesök. Vi ser oss som ett prestigelöst gäng som tycker om att tillsammans nå goda resultat, och söker dig som vill bidra till den redan goda stämningen.

Utvecklingsmöjligheter

Detta är en perfekt möjlighet för dig som kan och känner detaljhandel och vill fortsätta utvecklas inom detta område. Goda utvecklingsmöjligheter mot större ansvar finns för rätt person.

Om dig

Vi söker dig med:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från detaljhandel
  • Några års arbetslivserfarenhet av försäljning B2B
  • Goda språkkunskaper (tal och skrift) i såväl svenska som engelska
För att lyckas i rollen söker vi dig med affärssinne, god analytisk förmåga samt intresse att arbeta nära våra viktigaste kunder. Du tycker om att utveckla och bygga kundrelationer. Som person är du aktiv och självständig i säljrollen. Du är ansvarstagande och tycker om att bidra till företagets framgång genom att kontinuerligt se och föreslå förbättringar.

Ansökan

Känns det som en match? Då ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt då vi går igenom urvalet löpande. Du bifogar ansökan genom att trycka på ”Sök tjänst.” Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vid frågor om ansökan eller nästa steg i processen vänligen kontakta Björn Jonasson på Roi Rekrytering: Bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709 -261 227.

Vid mer specifika frågor om företaget eller tjänsten vänligen kontakta VD Mikael Franzén på 0723-123757.

Om oss

Olsson & Lohaven är en grossist som erbjuder handeln ett unikt sortiment högkvalitativa vardagspresenter. Vi arbetar med stora kunder som Åhléns, Magasin du Nord och Louisana för att bara nämna några. Vi erbjuder våra kunder starka varumärken som vi har ensamrätt på i Norden.

Vi är ett glatt gäng på 12 medarbetare med kontor i Simrishamn. Läs gärna mer om oss och våra varumärken här.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga