Michael Page Sweden · Publicerad 30 nov

Michael Page söker nu för Landshypotek Banks räkning en Senior Kundansvarig med placering på kontoret i Skara.

Beskrivning

Befattningen innebär att affärsmässigt sälja Landshypoteks helhetskoncept med fokus på mindre lantbruksföretag och landsbygdsboende. Målet är att skapa goda, långsiktiga och lönsamma affärsrelationer med deras kunder.
 • Försäljning av Landshypoteks helhetskoncept
 • Bearbeta marknaden och medverka vid marknadsaktiviteter
 • Arbeta med centrala aktiviteter och kampanjer samt ansvara för att individuella måltal uppfylls
 • Ansvar för att affärsmässig och sund kreditbedömning sker för att kreditbeslut och löpande uppföljningar sker enligt gällande kreditinstruktion
 • Analys av kundens återbetalningsförmåga, samt bedömning av investeringar och säkerheter
 • Kontakter med banker, mäklare, myndigheter och samarbetspartners
Sökandes profil
 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom Företagsekonomi och redovisning inom lantbrukssektorn
 • Erfarenhet inom bank- och fastighetsjuridik samt ett brett kontaktnät inom jord och skogsnäringen är meriterande
 • Utåtriktad, affärsorienterad och en duktig relationsbyggare
 • Gedigen kunskap av ekonomi och kreditgivning
 • Goda IT kunskaper där fördjupade kunskaper i SAP, CLO och LIME är meriterande
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
Som person är du är utåtriktad, affärsorienterad och en duktig relationsbyggare. Du har fokus på resultat, nya affärer och kund-nöjdhet. Du har god kunskap om jord- och skogsbruk och därigenom förståelse för våra kunders verksamheter och ekonomi.

Målet med rollen är att skapa goda, långsiktiga, lönsamma relationer med deras kunder. Men för att lyckas i rollen tror vi att du i arbetet är driftig, kreativ och proaktiv. Med andra ord inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta tag i nyförsäljning och jaga prospekt.

Jobberbjudande

Vill du bli en del av denna framåtblickande organisation ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt till Clementine Charles, ansvarig konsult på Michael Page.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Landshypotek Bank finansierar satsningar och företagande för ett rikare liv på landet. Vi är specialiserade på jord- och skogsnäringen. Vi och våra lånekunder har utvecklat svenska landsbygden sedan 1836.

Vi är med utlåningen Sveriges nionde största bank. Vi är en tydlig nischbank som finns för finansiering till verksamhet inom jord och skog. Vi ägs av Landshypotek Ekonomisk Förening där lånekunderna är medlemmar. Vårt överskott stärker verksamheten och går tillbaka till lånekunderna.

Vi är jord- och skogsbrukarnas egen bank. För oss är jord- och skogsnäringens utveckling avgörande för landsbygden och därmed Sveriges framtid. Vi förstår människorna bakom de många familjeföretagen på landsbygden. Vi har öppnat en digital bank för sparande till konkurrenskraftig ränta för den svenska allmänheten. Vi är därmed även banken för alla som vill spara till goda villkor och har ett hjärta som klappar för landsbygden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec
Ort
Skara
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Michael Page

Inga fler liknande jobb tillgängliga