Nexer Recruit · Publicerad 8 juni 2021

PNP Stålhallar i Skara växer och vi söker därför dig som är en naturlig initiativtagare i arbetet. Är du intresserad av leda arbetet på byggarbetsplatsen och vill ha ett roligt jobb på ett svenskt och expansivt företag? Då kan tjänsten som Montageledare hos oss på PNP Stålhallar vara något för dig!

Din vardag

Som Montageledare kommer du att medverka aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande, motivera medarbetarna till samarbete och engagemang och en god gemenskap. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vem är du?

Till rollen som Montageledare söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av en arbetsledande befattning och helst inom byggbranschen, men det här är inget krav. Utöver det är det meriterande om du har några års erfarenhet som arbetsledare.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Nexer Recruit för PNP Stålhallars räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av PNP Stålhallar. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nexer Recruits rekryteringskonsult Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Förståelse för kundens problem är en förutsättning för att bygga en framgångsrik verksamhet. Tillsammans med teknisk och operativ kompetens är det avgörande att anpassa produkten till ytterligare krav som definieras av lagar och regler i varje enskilt land, klimat och kulturella skillnader.
Vår erfarenhet och kunskap förverkligar de stora utmaningar som lager, lantbruk, industri och sport ställer på sina byggnader. Vi är stolta över att ge den svenska marknaden tillång till ett omfattande byggprogram framtaget av en av branschens ledande leverantörer - välkommen till PNP Stålhallar!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2021
Ort
Skara
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga