Nexer Recruit · Publicerad 8 juni 2021

PNP Stålhallar i Skara växer och vi söker därför dig som ser lösningar framför problem. Är du intresserad av projektledning, kostnadskalkyler och inköp och vill ha ett roligt jobb på ett svenskt och expansivt företag? Då kan tjänsten som Projektledare hos oss på PNP Stålhallar vara något för dig!

Din vardag

Som Projektledare bygg på PNP Stålhallar kommer du att arbeta tillsammans med fem härliga kollegor i trevliga och ljusa lokaler. Dina dagliga arbetsuppgifter består huvudsakligen av att förhandla med leverantörer och förbereda kostnadsberäkningar. Dessutom ingår det i jobbet att informera om förseningar och andra avvikelser, uppföra budgetar och kommunicera med kund.

Vem är du

Till rollen som Projektledare bygg söker vi dig som är en driven och prestigelös person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som projektledare, ledarskap och projektplanering, men det här är inget krav. Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av projektplanering eller erfarenhet av liknande arbete och har god teknisk förståelse.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Nexer Recruit för PNP Stålhallars räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av PNP Stålhallar. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nexer Recruits rekryteringskonsult Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730-429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi jobbar med löpande tillsättning så vänta in med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Förståelse för kundens problem är en förutsättning för att bygga en framgångsrik verksamhet. Tillsammans med teknisk och operativ kompetens är det avgörande att anpassa produkten till ytterligare krav som definieras av lagar och regler i varje enskilt land, klimat och kulturella skillnader.
Vår erfarenhet och kunskap förverkligar de stora utmaningar som lager, lantbruk, industri och sport ställer på sina byggnader. Vi är stolta över att ge den svenska marknaden tillång till ett omfattande byggprogram framtaget av en av branschens ledande leverantörer - välkommen till PNP Stålhallar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2021
Ort
Skara
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga