Skaraverken AB · Publicerad 15 okt 2020

Skaraverken AB har högtryck i verkstaden och behöver anställa en arbetsledare. Pga pensionsavgång söker vi nu en ny Arbetsledare. Du erbjuds en viktig roll i ett expansivt bolag där cheferna kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

Vi söker dig till vår verkstad som jobbar med skärande bearbetning (Fräs, Svarv, Slip,). Dina kollegor består av 25 st CNC-operatörer som jobbar i moderna bearbetningsmaskiner i 2-skift.

Vi ser gärna att du som söker skall ha en teknisk bakgrund och besitter god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du använt Monitor, vårt affärssystem.

Vi Erbjuder
För oss är det viktigt att du trivs bra, därför erbjuder vi bl a friskvård, företagsmobil, sjukvårdsförsäkring och kollektivavtal.

Vi tror att du trivs i Skaraborg eller närmare bestämt i Skara, för det är där du behövs. Antingen bor du i närheten redan eller kan du tänka dig att flytta till området.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till? Tipsa eller dela gärna!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi ser över dem löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är idag 65 anställda och ingår i en liten koncern med tre producerande bolag. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Det är en av anledningarna till att många trivs och att personalomsättningen är låg.

Bred kunskap och hög kvalitet
Skaraverken levererar finmekaniska detaljer till företag som ställer höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Allt från enstaka artiklar till kompletta mindre maskiner.

En högteknologisk partner
Vi erbjuder svarvning, slipning, fräsning i fleroperationsmaskiner, svarvning och fräsning i flerfunktionsmaskiner, kuggbearbetning, egen montering och provning. Flertalet av maskinerna är automatiserade.

Jobbar nära kunderna
Utöver vår bredd och spetskompetens brukar kunderna uppskatta att vi är så lyhörda inför deras önskemål. Vi tror på ett nära samarbete i vilket öppenhet, ödmjukhet och förtroende ingår som självklara ingredienser.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Skaraverken AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga