Visma Consulting AB · Publicerad 2 feb 2021

Vi brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Just nu satsar vi starkt på vår produkt- och tjänsteutbud och söker en renodlad systemutvecklare för att utöka vårt team i Skellefteå. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen till ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus!

Om rollen som systemutvecklare

I rollen som systemutvecklare arbetar du med utveckling och förvaltning av vårt produkt- och tjänsteutbud. Du kommer in i ett starkt och välfungerande team där du kommer vara involverad i allt från kravställning, estimering till hela utvecklingscykeln. Teamet arbetar verksamhetsnära med stort fokus på kvalité och kundanpassning, där vi från grunden bygger upp och skapar högkvalitativa produkter som ibland överträffar, till och med, våra egna förväntningar. På Visma har vi ett brinnande intresse för teknik och du kommer få jobba tillsammans med våra mycket erfarna kollegor med kompetens inom frågor från UX till avancerad serverutveckling.

Vem är du?

Du bör ha relevant utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt och har jobbat några år inom systemutveckling, antingen in-house eller som konsult. Vidare tror vi att du brinner för programutveckling och gillar att jobba i team. En eller flera av följande erfarenheter är meriterande:
  • Stor erfarenhet av att programmera Python, C++, Java eller C#
  • Tidigare erfarenhet inom PKI, AI eller databashanterare
För att lyckas i din roll behöver du brinna för teknik och gilla förändringar då Visma och även våra kunder förändras hela tiden. Som person tror vi att du gillar att jobba i team och har insett att genom god kommunikation och samarbete uppnår ni mest och har roligast på vägen. Vidare ser vi att du är strukturerad och gillar att komma med nya idéer och förslag.

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag, då vi har löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om rollen kontakta vår utvecklingschef Fredrik på fredrik.karlsson@visma.com

Varför Visma Consulting?

Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma-koncernen. Hos oss är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern.

Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga