Visma PubliTech AB · Publicerad 16 nov 2021

Vi söker en Service Center-konsult med kunskaper inom affärssystem och ett brinnande intresse för kundservice. Är du tekniskt intresserad, analytiskt lagd och lösningsfokuserad - då kan det här vara tjänsten för dig!

Om rollen

I rollen som Service Center-konsult kommer du att arbeta med att hjälpa Vismas publika kunder inom applikationen Affärslösningar. Förutom rådgivning och problemlösning kommer du att medverka i testning av nya versioner och ny funktionalitet. Möjlighet finns, om du har det som önskemål, att även utbilda Vismas kunder och utföra kortare konsultuppdrag.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Hjälpa kunder inom offentlig sektor med applikationsfrågor inom Affärslösningar
  • Problemlösning inom applikationen och i databas
  • Skapa lättförståelig information till både kunder såväl som kollegor internt inom organisationen
  • Utföra systemtester, återskapa och dokumentera fel
Vi söker dig till vårt Service Center-team i Skellefteå. Möjliga placeringsorter kan också vara Malmö, Växjö eller Stockholm. Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter samt utrymme för nytänkande, proaktivitet och eget ansvar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kunskaper inom affärssystem och ett brinnande intresse för kundservice. Som person ser vi gärna att du är driven, positiv och lösningsorienterad. Du har ett analytiskt sätt att tänka samt en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Du är lättlärd och trivs i en miljö med högt tempo. Vi ser gärna att du har goda tekniska kunskaper då felsökning i databaser är en stor del av arbetet. Din vardag kommer att präglas av mycket kontakt med kunder och kollegor, varför vi ser att du är en pedagogisk person med en god muntlig samt skriftlig kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom ekonomi/systemvetenskap eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du kan vara ny i karriären eller med många års arbetslivserfarenhet.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av Visma Enterprise ekonomiapplikationer såsom: Redovisning och Reskontra, Inköp och Faktura och Budget och Prognos
  • Kunskap och erfarenhet av MS SQL
  • Kunskap och erfarenhet av Microsoft Windows system/Googles system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Emma Schäfer Manager Consulting & Service Center: , emma.schafer@visma.com alt. 0730 84 81 26

Mer om Emma

Hej! Mitt namn är Emma Schäfer och jag är ledare för Applikationskonsulter och Service Center inom Affärslösningar. Jag brinner för att skapa effektiva team där varje person bidrar med sina unika egenskaper och kompetens. För oss är kunderna det allra viktigaste och vi jobbar ständigt för att förbättra helhetsupplevelsen för kunden. Just nu är vi mitt i en förändringsresa både inom produkt och arbetssätt så jag värdesätter medarbetare som vågar testa nytt, är prestigelösa och har rätt attityd.

Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig. Jag ser fram emot din ansökan!

This is Visma: Make progress happen

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma PubliTech är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga