Försvarsmakten · Publicerad 16 mars 2020

Har du några års erfarenhet av administrativt arbete? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta serviceinriktat? Då kan du vara den produktionshandläggare vi söker till Markverkstad Skövde.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att kombinera ditt arbetsliv med ditt privatliv.

Markverkstäderna (MvE) är en enhet med cirka 800 medarbetare, som har verksamhet på 21 orter inom Sverige. MvE lämnar tekniskt systemstöd och utför huvudsakligen underhåll på Försvarsmaktens markmateriel och flygbasmateriel men har även externa kunder. Detta innebär underhåll i form av tillsyner, modifieringar och inte minst reparationer. Även tillverkning och demontering/skrotning ingår i Markverkstädernas uppdrag. Du kommer tillhöra Markverkstad Skövde, med ca 165 medarbetare, ingå i sektionen för produktionsstöd tillsammans med 5 medarbetare och rapportera till chef för ledningsstöd och produktion.

Arbetsuppgifter
Som produktionshandläggare vid Mv Skövde kommer du att arbeta med produktionsstöd till vår verkstad med stödfunktioner. Det är ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik.

Du kommer bland annat att;
 • Stötta produktionsledare med diverse administrativa uppgifter
 • Hjälpa till att assistera vid arbetsordrar
 • Hålla samman administration kring investeringar
 • Ansvara för administration av verkstadens arbetskläder
 • Till viss del ingår kundmottagning
 • Administrativa uppgifter i vårt datasystem
Kvalifikationer
 • 2- eller 3-årig avslutad gymnasieutbildning med inriktning administration eller motsvarande utbildning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
 • Erfarenhet av arbete som administratör eller liknande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i MS Officepaketet
 • B-körkort
Meriterande
 • Kunskap om Försvarsmakten
 • Utbildning inom ekonomi eller bokföring
 • Kunskaper i SAP
Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är serviceinriktad och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du har även en ekonomisk medvetenhet där du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du har ett strukturerat arbetssätt där du planerar, organiserar och prioriterar dina arbeten på ett effektivt sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer och behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.

Intresserad?

Vid frågor är du välkommen att kontakta Tommy Thorsén, Sektionschef MarkV Skövde FMTS på telefon 073-442 84 35

Fackliga representanter, 035-266 20 00
SACO: Nermina Dzanic
OFR-S: Roland Kramer
SEKO: Jörgen Jansson
OFR-O: Anders Norén

Övrigt

Vi vill ha din ansökan senast 31 mars.

Din ansökan ska innehålla CV samt ditt ansökningsbrev där du motiverar varför just du är rätt person för denna befattning.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga