Försvarsmakten · Publicerad 21 sept

FMTIS Genomförandeavdelning Skövde ingår i FMTIS Genomförandeenhet Väst där även GA Karlsborg, GA Göteborg, GA Såtenäs och GA Halmstad ingår.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Självständigt eller i arbetslag utföra installation, tillsyn och reparation av bärbar och fordonsmonterad radio/tele/datamateriel, olika telesystem, simulatoranläggningar och navigationsutrustning.
  • Arbetet utförs mestadels på vår verkstad men även hos kund.
  • Arbetet utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar.
Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning inom området el, tele och/eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig.
  • B-körkort.
  • Befattningen kräver god allmän fysik.
Meriterande
  • Yrkeserfarenhet inom området el/tele.
  • BE/CE -körkort.
Personliga egenskaper
Som person är du öppen, serviceinriktad och trivs med många kundkontakter. Då du kommer jobba mycket ihop med andra krävs en god samarbetsförmåga samt att du kan ta eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Befattningen är civil.
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Jourtjänstgöring kan förekomma.
Tjänsten är förenad med resor, såväl inrikes som systemstödsresor utomlands.
Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.
Hos oss kommer tjänsten att benämnas Teleingenjör Armétele.
Arbetsort Skövde.

Upplysningar
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
AvdC Johnny Johansson 0500-46 56 66, 070-830 49 82
ProdPlanerare Patrik Sandin 0108-26 76 67, 070-322 34 06

Fackliga kontaktpersoner vid FMTIS
OFR/S Clarence Arnstedt
SACO Försvar Mika Laitainen
SEKO Försvar Hans Monthan
OFR/O Håkan Larsson
Samtliga nås via växeln på 019-39 35 00.

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31. Din ansökan skall innehålla CV, samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt anger ditt löneanspråk.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Skövde
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reparatörer

Inga fler liknande jobb tillgängliga