Linde Material Handling AB · Publicerad 4 okt

Linde Material Handling söker en truckservicetekniker med placering hos vår kund i Skövde. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Service- och reparationsarbeten på truckar ute hos kund
  • Skapa bra kontakt med kunden
  • Säkerställa att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar
  • Hitta lösningar och arbeta mot uppsatta mål
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller någon teknisk gymnasial utbildning. Du är en flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att träffa kunder, har lätt för att samarbeta och har en hög social kompetens. B-körkort och PC-vana är ett krav.

Som servicetekniker hos oss på Linde får du regelbunden utbildning i den senaste tekniken.

Frågor om tjänsten besvaras av Tomm Holm, Servicechef, 070-2011225 eller Tomas Aronsson, Serviceledare, 070-2025380.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 22 oktober 2017 till hr@linde-mh.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa. Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Under räkenskapsåret 2015 hade Linde Material Handling över 13 200 anställda världen över och genererade en omsättning på ca. 32 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling i Sverige har drygt 380 medarbetare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga