Sigma IT · Publicerad 15 jan 2020

Till vårt utvecklarteam på Sigma IT söker vi fler grymma mjukvaruutvecklare, är det du?

Har du ett brinnande hjärta för programvaruutveckling och talang för mjukvaruutveckling?
Vill du på ett konkret sätt dela med dig av din kunskap och erfarenhet till våra kunder, medelstora till stora bolag. Skapa mervärde och ge våra kunder en välförtjänt AHA-upplevelse. Då har vi saker gemensamt!

Som konsult hos oss på Sigma IT så blir du en viktig spelare i vårt team av utvecklare och kan vara med och bredda vårt erbjudande till kund. Du får jobba i uppdrag som får dig att växa som person och utvecklare.

Din profil

Du utvecklar kontinuerligt din kunskap genom erfarenhet, såväl som läsning och experiment.

Du älskar felsökning och gräver i komplexa problem.

Du har fokus och ambition att förstå kundens behov på utvecklade funktioner.

Du är stolt över att förstå hela produkten och dess miljö. Utveckling är mer än bara ett jobb för dig.

Kompetens och erfarenhet;

Vi tittar mer på din erfarenhet mer än utbildning primärt.

MSc / BSc-nivå i datavetenskap eller motsvarande kunskapsnivå
Flytande svenska, skriftligt och muntligt
2+ års arbete med utveckling inom C / C ++

Det ses som mycket meriterande om du kan flera av dessa tekniker;
Python
Java
Utveckling i Linux

VI ERBJUDER Utmanande projekt - du kommer att arbeta tillsammans med oss och våra kunder. En platt organisation och en mycket öppen atmosfär. Teambuilding och kompetensdelning - vi träffas regelbundet och tillbringar tid tillsammans som kollegor för att bli vårt bästa VI.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Fhager, ida.fhager@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 feb 2020
Ort
Skövde
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga