BeQu Pool AB · Publicerad 16 jan

Vi söker dig som har förmåga att bygga kundrelationer och att sätta kundnöjdhet i fokus och som vill skapa mervärde, glädje och livkvalitet för familjer.

Vi erbjuder en tjänst på ett företag med utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Du kommer att driva den dagliga butiksverksamheten och ha våra kunder i fokus genom att leverera serviceinriktad och behovsstyrd försäljning.
Du har lätt för att bygga kundrelationer och lägger stor vikt vid att sätta kunden i fokus.
Vi är ett litet företag där alla hjälps åt med de dagligt förekommande arbetsuppgifterna i butiken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av konsument försäljning B2C. Relevant utbildning inom försäljning är meriterande.
Som person är du lyhörd, pålitlig, noggrann, driven och initiativrik. Du har hög social kompetens och brinner för att skapa goda relationer, både internt och externt. Du är en driven säljare och har förmåga att jobba strukturerat och självständigt.

Kommunikation är av stor vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Datorvana är ett måste, vana att jobba med Excel och Word är mycket meriterande.

Erfarenheter vid kassasystem och att hantera kontanter och stämma av dagsavslut, en känsla för vad som krävs för att hålla en butik inbjudande.

Folkpool Skurup

Folkpool Skurup grundades 1988 och är återförsäljare för Folkpool som är Sveriges i särklass största leverantör av swimmingpooler och spabad till privatpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Försäljning
Underkategori
Butik
Rekryteringen hanteras av
Poolia