Academic Work · Publicerad 15 mars 2021

För dig som har erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll med administrativa arbetsuppgifter och dessutom motiveras av att arbeta på ett internationellt och växande life science-företag finns nu möjlighet att söka tjänsten som administrativ försäljningskoordinator hos Nanologica! Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande rekrytering.

Information om uppdraget

Nanologica är ett life science-företag som utvecklar nanoporösa kiseldioxidpartiklar för tillämpningar inom life-science. Denna kompetens tillämpas inom två affärsområden - läkemedelsutveckling och kromatografi, en separationsteknik som används i läkemedelsutveckling och läkemedelsproduktion. Företagets uppdrag är att bidra till att erbjuda bättre och billigare behandlingar för patienter över hela världen genom teknikplattformen NLAB Silica .

Nu söker Nanologica en administrativ försäljningskoordinator som med omgående start får möjlighet att bli ett viktigt stöd till företagets ekonomichef samt marknad- och kommunikationschef i att administrera och koordinera ärenden löpande.

På huvudkontoret i Södertälje möts du som medarbetare av en internationell miljö som genomsyras av samarbete, mod och nyfikenhet. Som anställd förväntas du kombinera kunskap och färdigheter med kreativitet och passion, för att bidra till att företaget hela tiden utvecklas mot nästa nivå.

Du erbjuds:
 • Möjligheten att bli en del av ett framåtsträvande företag som i dagsläget består av 22 begåvade och engagerade individer, jämnt fördelade mellan kvinnor och män som totalt representerar åtta olika nationaliteter.
 • En arbetsplats som ger dig möjligheten att utvecklas och samla på dig meriterande erfarenhet
 • Möjligheten att arbeta med engagerade kollegor som vill ta vara på dina idéer, din erfarenhet och din nyfikenhet
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter

I rollen som administrativ försäljningskoordinator kommer du få ett brett ansvar vilket ställer krav på din prestigelöshet. Du kommer bland annat att:
 • Koordinera förfrågningar som kommer in och skicka offerter enligt överenskommelse.
 • Hantera avtal genom att upprätta, kontrollera och skicka iväg och/eller arkivera dessa.
 • Hantera patentansökningar genom att koordinera och säkerställa att all dokumentation kommer in i tid och att deadlines hålls.
 • Agera serviceinriktat genom att både samtala med myndigheter och genom att ta emot frågor från distributörer, samla in den information som krävs för att besvara frågorna för att slutligen säkerställa att de får svar på sina frågor på ett tydligt sätt.
Rollen är bred vilket innebär att du kommer vara ett viktigt stöd i att kontinerligt hjälpa till i en rad varierande ärenden genom att ge stöd till kollegor inom organisationen.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet, gärna inom ekonomi eller marknad.
 • Har erfarenhet från att arbetat i en administrativ och koordinerande roll där du agerat spindeln i nätet. Erfarenheten kan erhållits på heltid före/efter avklarade studier eller deltid vid sidan av studierna.
 • Kommunicerar obehindrat i det svenska såväl som det engelska språket då du dagligen kommer kommunicera i tal och skrift på båda språken.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, samt gärna viss grafisk kunskap för att kunna ge stöd vid framtagning av grafiska material enligt en befintlig mall.
Det är meriterande om du:
* Har tidigare erfarenhet av att förhandla avtal och kontrakt

För att både passa och trivas i rollen ser vi att du är självgående och gärna tar stort ansvar i att säkerställa att ditt arbete drivs framåt. Du räds således inte för att söka information självmant för att få svar på frågor, samtidigt som du genom hög grad av noggrannhet och förmåga att skapa struktur säkerställer att viktiga avtal och dokumentation blir korrekt hanterade. Slutligen, då du blir en del av en lättsam och tillmötesgående grupp, tror vi att du kommer komma till rätta om du är positiv, nyfiken och drivande i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på minst 6 månader. Sannolikheten att uppdraget förlängs finns förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Södertälje. Du kommer förväntas vara på kontoret då material för att genomföra arbetet finns tillgängligt där. Vi följer råd och riktlinjer i rådande samhällsläge.
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nanlogicas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nanologica grundades 2004 och är ett life science företag som utvecklar nanoporösa kiseldioxidpartiklar för tillämpningar inom life science. Nanologica är världsledande inom kontroll av form, porositet och ytegenskaper hos kiseldioxidpartiklar. Denna kompetens tillämpas inom två affärsområden - läkemedelsutveckling och kromatografi, en separationsteknik som används i läkemedelsutveckling och läkemedelsproduktion.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga