Södertälje Trä · Publicerad 25 okt 2021

Som innesäljare på Södertälje Trä är du spindeln i nätet. Du arbetar med ordermottagning på telefon, att ta emot besökande kunder samt handlägger förfrågningar och offerter och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval och problemlösning. Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder.

Vi söker dig som tycker om att ge god service och som är positiv och stresstålig. Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning i vår bransch och goda produktkunskaper inom bygg samt att du tycker om att ha många bollar i luften och brinner för försäljning.

Tycker du om en arbetsplats med högt i tak och med ett enormt driv och fokus påförsäljning, då är vi precis rätt för dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verksamheten har bedrivits sedan 1830 i Södertälje, då som vedhandlare. Södertälje Trä säljer och levererar byggmaterial och snickerier till yrkesmän och storförbrukare. Vår ambition är att vara Södertäljes bästa brädgård för yrkesfolk. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har elva anläggningar och levererar trävaror och byggmaterial till yrkeskunder och storförbrukare i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Västerås, Norrköping och Linköping. Koncernen har ca 310 anställda och omsatte 2019 cirka 1.600 mkr.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga